Είμαστε όλοι σημαντικοί!

Μας μαγεύει η έννοια του self-leadership. Συμμετέχουμε όλοι μαζί στη διαμόρφωση των πολιτικών της εταιρείας. Κάθε μέρα οραματιζόμαστε, σκεφτόμαστε, αποφασίζουμε σε ατομικό, ομαδικό και εταιρικό επίπεδο.

Το όραμά μας

Όλοι εμείς στη LEROY MERLIN έχουμε ένα όραμα: να είμαστε οι πρωτοπόροι κάθε λύσης για κάθε σπίτι. Έτσι θα προσφέρουμε σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να βελτιώσει το χώρο του δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον και να δραστηριοποιηθεί στις ιδιοκατασκευές (DIY) με εύκολες, οικονομικές και αποδοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές του, μοναδικές ανάγκες. Δίνουμε ξεχωριστή σημασία στην εμπειρία του πελάτη. Γι’ αυτό οικοδομούμε μια μοναδική σχέση μαζί του, ώστε να προτείνουμε ξεχωριστές λύσεις με απόλυτα προσωποποιημένα προϊόντα. Εξίσου σημαντική όμως είναι και η εξέλιξη και καταξίωση των συνεργατών μας. Δημιουργούμε μαζί τους νέα μοντέλα ανάπτυξης και εξελισσόμαστε από κοινού, καθώς προσαρμοζόμαστε στις συνεχείς αλλαγές.

Όλοι μαζί, κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα.

Στη LEROY MERLIN λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τη γνώμη των ανθρώπων μας στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών. Έτσι, η γνώμη ΟΛΩΝ των εργαζομένων αξιοποιήθηκε δημιουργικά στη συνδιαμόρφωση του οράματος της εταιρείας για το 2025, μέσα από μια συνεχή και πολυετή διαδικασία, η οποία δεν έμεινε στα χαρτιά, αλλά αποδίδει καρπούς στην πράξη και μας κάνει όλους συμμέτοχους στην επιτυχία.

oramaMission

H αποστολή μας

Μαζί χτίζουμε μία καλύτερη ζωή στο ΣΠΙΤΙ για κάθε κάτοικο, πολίτη, συνεργάτη.

Κανένα κτίριο, καμία κατοικία δεν είναι σπίτι, εκτός αν είναι σπίτι για κάποιον. Γιατί στο κέντρο της ζωής κάθε ανθρώπου υπάρχει ένα σπιτικό. Αυτός ο δεσμός μεταξύ των ανθρώπων και του σπιτιού τους είναι ιερός για εμάς. Και γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε στον χώρο της βελτίωσης του σπιτιού, παρά μόνο αν -ως εταιρεία- τοποθετήσουμε τους ανθρώπους στο κέντρο του κόσμου μας. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και οι προμηθευτές μας είναι για εμάς, πρώτα απ’ όλα, άνθρωποι. Γνωρίζουμε επίσης ότι το σπίτι της εταιρείας μας είναι η κοινωνία και το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί. Και πρέπει να το φροντίζουμε, να το βελτιώνουμε, όπως κάνουμε με τα σπίτια μας.

Η γνώμη των πελατών μας είναι πολύτιμη!

Προκειμένου να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη γνώμη των πελατών και των δικών μας ανθρώπων.
  • Διοργανώνουμε επισκέψεις σε σπίτια πελατών μας διερευνώντας τις συνήθειες τους και της ανησυχίες τους.
  • Ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσω ειδικών σημείων επικοινωνίας μέσα στα καταστήματά μας και On line.
  • Παρατηρούμε και ακούμε τους ανθρώπους μας λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας τη γνώμη και τα θέλω τους για το μέλλον τους μέσα στην εταιρία αλλά και για τα επόμενα βήματα της εταιρίας.

Αξίες που αξίζουν!

valuesImg1
Αυθεντικότητα
valuesImg2
Δεκτικότητα
valuesImg3
Αποτελεσματικότητα
valuesImg4
Αλληλεξάρτηση

Με βάση τις θεμελιώδεις αξίες της LEROY MERLIN, έχουμε χτίσει τη φιλοσοφία του “Mοιραζόμαστε”.

philosophyImg1
Μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας, εκπαιδεύοντας τον πελάτη πάνω στην κουλτούρα του DIY.
philosophyImg2
Μοιραζόμαστε τις αποφάσεις μας, υπεύθυνα και αυτόνομα, για τη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας μας.
philosophyImg3
Μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους μας τις επιθυμίες μας, το όραμά μας, τη δέσμευσή μας για το μέλλον. Εκπαιδευόμαστε διαρκώς και εξελισσόμαστε μαζί.