Τα Προϊόντα μας

Στα καταστήματά μας βρίσκει κανείς περισσότερους από 45.000 κωδικούς προϊόντων για τη βελτίωση της κατοικίας.

Εμπορευόμαστε αμέτρητα Brands από εξειδικευμένους συνεργάτες ενώ έχουμε αναπτύξει και δικές μας μάρκες. Με τη διάθεση αυτών των αγαθών εξυπηρετούμε κατοίκους που θέλουν να ανακαινίσουν, ανανεώσουν, επισκευάσουν, διακοσμήσουν ή να διαρρυθμίσουν το σπίτι τους. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνιση μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις για τη βελτίωση της κατοικίας!

Κατασκευή - Επισκευή

Κατασκευή - Επισκευή

Εργαλεία, Ξυλεία, Χρώματα, Δομικά - Μονωτικά, Είδη Κιγκαλερίας, Ασφάλεια σπιτιού & Αυτοματισμοί, Ηλεκτρολογικά /Υδραυλικά

Δες περισσότερα
Ολοκληρωμένες λύσεις Ανακαίνισης

Ολοκληρωμένες λύσεις Ανακαίνισης

Μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα, αποθήκευση & τακτοποίηση, πόρτες  και παράθυρα.

Δες περισσότερα
Κήπος

Κήπος

Έπιπλα κήπου,  Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου, Εργαλεία κήπου, Καλλιέργεια & Φροντίδα φυτών

Δες περισσότερα
Διακόσμηση & Φωτισμός

Διακόσμηση & Φωτισμός

Μια μεγάλη συλλογή για τη διακόσμηση και τον φωτισμό κάθε χώρου.

Δες περισσότερα

Οι ομάδες ανάπτυξης προϊόντων, διασφάλισης ποιότητας και αλυσίδας εφοδιασμού της LEROY MERLIN και του ομίλου ADEO συνεργάζονται για να προσφέρουν λύσεις που έχουν αναπτυχθεί από κοινού με τους πελάτες μας, ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικότερα σε όλες τις προσδοκίες τους: προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρονται σε προσιτές τιμές και έχουν θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και τον πλανήτη.
Έτσι σχεδιάζονται τα προιόντα ιδιωτικών ετικετών της LEROY MERLIN.
Αυτές είναι οι δικές μας μάρκες. Οι μάρκες που παράγουμε εμείς και τις προσφέρουμε ΕΙ-ΔΙΚΑ για τους πελάτες μας! Πρόκειται για 15 ξεχωριστές μάρκες που μπορεί να βρει κανείς αποκλειστικά στα καταστήματα LEROY MERLIN και εξασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

DEXTER
LEXMAN
SENSEA
SPACEO
AXTON
EQUALION
ARTENS
DELINIA
GEOLIA
EVOLOGY
STRERWINS
NATERIAL
STANDERS
LUXENS
INSPIRE

Υπεύθυνα Προϊόντα

Στη LEROY MERLIN, δουλεύουμε προκειμένου να περιορίσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και αναζητούμε συνεχώς τρόπους βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Ξεκινώντας από τη συσκευασία και το σχεδιασμό των δικών μας προϊόντων, επιλέγοντας προμηθευτές που πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, έως και τη μεταφορά και τη διαχείριση αποβλήτων. Επειδή όλοι θέλουμε να ζήσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο. Ήδη από το 2019, 100% των προϊόντων που παράγει η ADEO έχουν θετικό αντίκτυπο.