Κατασκευή - Επισκευή

Εργαλεία, ξυλεία, χρώματα, οικοδομικά & μονωτικά υλικά, κιγκαλερία, ηλεκτρολογικά & υδραυλικά.
Θέρμανση / Κλιματισμός

Θέρμανση / Κλιματισμός

Η σειρά Equation της LEROY MERLIN σου προσφέρει λύσεις για ένα άνετο σπίτι με προϊόντα που είναι οικονομικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα της σειράς Equation στοχεύουν στη βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας και νερού, με αμέτρητες επιλογές για ηλεκτρική θέρμανση, θέρμανση νερού, ακόμα και προϊόντα για την επεξεργασία και το φιλτράρισμα του νερού και την αποχέτευση.

Ηλεκτρολογικό υλικό

Ηλεκτρολογικό υλικό

Η σειρά Lexman είναι η αξιόπιστη λύση της LEROY MERLIN για την εξοικονόμηση ενέργειας. Με μεγάλη ποικιλία από προϊόντα όπως: λαμπτήρες, πρίζες, ηλεκτρικά καλώδια, τεχνικός φωτισμός και διακόπτες, η ηλεκτρολογική γκάμα της Lexman σου παρέχει την ασφάλεια που αναζητάς σε κάθε εργασία και ανθεκτικά προϊόντα με διάρκεια σε βάθος χρόνου, ενώ καλύπτει όλες τις ανάγκες σου γύρω από τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Κιγκαλερία

Κιγκαλερία

Για τις απαιτήσεις του κάθε project που οργανώνεις, η σειρά Standers της LEROY MERLIN έχει τη λύση για κάθε υλικό κατασκευής και στερέωσης, ενώ σου παρέχει αξιόπιστες λύσεις ασφαλείας με χρηματοκιβώτια και κλειδαριές. Η Standers σου υπόσχεται ευκολία και πρακτικότητα, μέσα από την υψηλή απόδοση των προϊόντων κιγκαλερίας.

Χρώματα

Χρώματα

Ένα όμορφο και περιποιημένο σπίτι φέρνει την αρμονία στην καθημερινότητά μας! Γι‘ αυτό η σειρά Luxens της LEROY MERLIN σε καλεί να επιλέξεις ανάμεσα σε εκατοντάδες χρώματα και τεχνοτροπίες, για να βάψεις και να συντηρήσεις τους τοίχους του σπιτιού σου -μέσα και έξω- προσφέροντας την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας! Η σειρά Luxens, με την ευκολία στη χρήση των προϊόντων της, σου υπόσχεται μεγάλη κάλυψη και εύκολη συντήρηση για κάθε επιφάνεια, ενώ σε ωθεί να δημιουργήσεις τους πιο ζεστούς και εμπνευσμένους προσωπικούς χώρους!

Δομικά υλικά

Δομικά υλικά

Από το πιο απαιτητικό project χτισίματος μέχρι την πιο μικρή κατασκευή με ξύλο, η σειρά Axton της LEROY MERLIN σου προσφέρει τα πιο ανθεκτικά δομικά υλικά για την κατασκευή και την συντήρηση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Τα προϊόντα της Axton περιλαμβάνουν μια πληθώρα από επιλογές με υλικά για μόνωση, τσιμέντο, κόλλες και συμπληρώματα και σου υπόσχονται τη μέγιστη αποδοτικότητα και ευχρηστία!

Αυτοματισμός σπιτιού

Αυτοματισμός σπιτιού

Η τεχνολογική εξέλιξη στις υπηρεσίες του σπιτιού σου! Η προηγμένη σειρά Evology της LEROY MERLIN, μεταφέρει τους καινοτόμους αυτοματισμούς στην καθημερινότητά σου, με προϊόντα ενδοσυννενόησης, συναγερμούς, θυροτηλέφωνα, θυροτηλεοράσεις και κεραίες πολυμέσων, που θα διευκολύνουν τη ζωή σου με ασφάλεια και αυξημένη προστασία.

Εργαλεία

Εργαλεία

Τα πιο ισχυρά εργαλεία ανήκουν στην σειρά Dexter της LEROY MERLIN! Ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα εργαλεία, εργαλεία χειρός, προϊόντα για αποθήκευση εργαλείων, αξεσουάρ εργαλείων και αξεσουάρ βαφής είναι εδώ, για να σου προσφέρουν αυξημένη αντοχή σε κάθε είδους εργασία. Η σειρά Dexter είναι διαθέσιμη στα καταστήματα LEROY MERLIN και σε καλεί να δοκιμάσεις την μέγιστη ποιότητα που προσφέρει, ακόμα και αν δεν ανήκεις στους εξειδικευμένους τεχνίτες, αλλά ξεκινάς τώρα τα πρώτα σου βήματα στα μαστορέματα.