Alt text

«Εδώ βλέπεις το νέο σου σπίτι», η νέα καμπάνια επικοινωνίας της LEROY MERLIN

Τη νέα καμπάνια της με κεντρικό θέμα την ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ και με μήνυμα: «Εδώ βλέπεις το νέο σου σπίτι» παρουσιάζει η LEROY MERLIN με την υπογραφή της SOLID HAVAS. 

Η ιδέα της καμπάνιας θέτει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του σε απόλυτη εναρμόνιση με την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της LEROY MERLIN, που βλέπει πρώτα τον άνθρωπο, τα θέλω και τις δυνατότητές του και μετά το σπίτι. 

Αυτό είναι και το “δημιουργικό insight” στο οποίο βασίζεται η νέα διαφημιστική επικοινωνία της LEROY MERLIN που ήδη βρίσκεται στον αέρα. Έτσι, σε μια σειρά τηλεοπτικών σποτ θα βλέπουμε ανάγλυφα αληθινές καταστάσεις ζωής, πολύ προσωπικά βιώματα και με ποιον τρόπο συνδέονται τελικά με την ανάγκη για ανακαίνιση στο σπίτι.

Η LEROY MERLIN λειτουργεί ως οξυδερκής παρατηρητής και ταυτόχρονα συνοδοιπόρος των στιγμών μας - και έρχεται σε ρόλο enabler - με προσωποποιημένες λύσεις ανακαίνισης να συμβάλει στη νέα σχέση μας με το σπίτι. 

Κι έτσι, εκεί που η πρωταγωνίστριά μας έχει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης, η LEROY MERLIN αφουγκράζεται την ανάγκη της για ανακαίνιση για να χωρέσει τη νέα ζωή που έρχεται στο σπίτι! Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα σποτ τα οποία πλαισιώνουν τη νέα καμπάνια, με τους πρωταγωνιστές να «βλέπουν» μια νέα εξέλιξη στη ζωή τους και η LEROY MERLIN να βλέπει ή καλύτερα να προβλέπει μια ανακαίνιση.

Η καμπάνια αναπτύσσεται με θεματικά σποτ που αφορούν «ΚΟΥΖΙΝΑ – ΜΠΑΝΙΟ – ΚΗΠΟ», στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στα digital και τα social, ενώ θα «ανοίξει» και στις εποχικές προσφορές.  Η παραγωγή των ταινιών έγινε από την STEFI Productions.

Η LEROY MERLIN, ειδικός στην ανακαίνιση και συνώνυμη με τη βελτίωση της κατοικίας σε παγκόσμιο επίπεδο, έρχεται με νέες υπηρεσίες να στηρίξει τις ανάγκες για ανακαίνιση σε κάθε ελληνικό σπίτι από το Α ως το Ω:  Δηλαδή, εκτός από την πλήρη σειρά προϊόντων και εργαλείων, παρέχει  από τη συμβουλευτική και τη σχεδίαση μέχρι την ανάληψη των εργασιών ανακαίνισης με τεχνικό προσωπικό.

___________________________________________________________________________________
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε: Καλλιόπη Βασιλείου, Solid Havas, τηλ. 210 8172263.