Alt text

Ο κινητήριος μοχλός της επιτυχίας μας είναι πάντα ο άνθρωπος

Με μία σειρά μοναδικών προνομίων και προσφορών σε είδη για την ανακαίνιση του σπιτιού η LEROY MERLIN επιβραβεύει τους πιστούς της πελάτες με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την έναρξη του βραβευμένου προγράμματος πιστότητας LEROY MERLIN CLUB.

Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν μέχρι 22/10 τόσο για τα υπάρχοντα όσο και για τα νέα μέλη τα οποία μπορούν να εγγραφούν άμεσα, σε λιγότερο από 1 λεπτό, στο https://www.leroymerlin.gr/club.

Το LEROY MERLIN CLUB είναι το club προνομίων και επιβράβευσης των πελατών της LEROY MERLIN. Τα μέλη του club ξεπερνούν τα 170.000 ενώ απολαμβάνουν δώρα, μοναδικά προνόμια και πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, μέσα από τις αγορές τους στα καταστήματα LEROY MERLIN καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το 50% των μελών LEROY MERLIN CLUB έχει αποκτήσει κουπόνια αξίας 5 ευρώ για αγορές σε καταστήματα LEROY MERIN, ενώ 10.000 τυχερά μέλη έχουν ήδη κερδίσει δώρα συνολικής αξίας πάνω από 4.000.000 ευρώ σε διαγωνισμούς και εκπλήξεις.

Ο κινητήριος μοχλός της επιτυχίας μας είναι πάντα ο άνθρωπος

Ταυτόχρονα πάνω από 1.000 μέλη κέρδισαν εκπτώσεις από συνεργασίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το LEROY MERLIN CLUB για τα μέλη του και απόλαυσαν χιλιάδες μοναδικές προσφορές με εκπτώσεις από 10% έως και 70%.

Συμπληρωματικά, πάνω από 15.000 μέλη έλαβαν τη δική τους ατομική προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες τους, 1.000 μέλη έλαβαν προσωποποιημένα Χριστουγεννιάτικά δώρα και δωροεπιταγές, πάνω από 1500 μέλη είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν αποκλειστικά στα εργαστήρια κατασκευών #Homistas lab, ενώ όλα τα μέλη του LEROY MERLIN CLUB μπορούν να αλλάξουν γνώμη για την αγορά τους σε 60 ημέρες επιστρέφοντας προϊόντα που αγόρασαν αλλά και να δουν στη στιγμή τις αγορές και τα προνόμιά τους online.

Το πρόγραμμα προνομίων LEROY MERLIN CLUB στα δύο χρόνια λειτουργίας του έχει διακριθεί με δύο Loyalty Awards και πιο συγκεκριμένα με Gold award στην κατηγορία “Best Direct Marketing Campaign,” και Bronze award στην κατηγορία “Best in Loyalty”. Οι διακρίσεις αυτές, αποτελούν για τη LEROY MERLIN αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας της να αναπτύξει διαχρονικές και δυναμικές σχέσεις με τους πελάτες της, δημιουργώντας μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες για τον καθένα ξεχωριστά.