Κήπος

Δάπεδα, σκίαση, περίφραξη, έπιπλα κήπου, μηχανήματα κήπου και όλα τα προϊόντα για την καλλιέργεια και τη φροντίδα των φυτών.
Φροντίδα κήπου

Φροντίδα κήπου

Η LEROY MERLIN σου παρουσιάζει τη σειρά Geolia. Φέρνει στα χέρια σου όλες τις λύσεις για τη φροντίδα του κήπου και μετατρέπει την κηπουρική παιχνίδι! Με έμφαση στο σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο, η σειρά Geolia σου προσφέρει από απλά είδη ποτίσματος και πιο σύνθετα εργαλεία για τον κήπο και τις ανάγκες του κηπουρού, έως φυτόχωμα, είδη λιπάσματος και σπόρους γκαζόν.

Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου

Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου

Επειδή ο κήπος δεν είναι μόνο για να τον καλλιεργείς αλλά και για να τον απολαμβάνεις, η LEROY MERLIN παρουσιάζει τη σειρά Naterial με δημιουργικές και πρακτικές λύσεις για τη διαμόρφωση του κήπου σου! Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα κήπου, η σειρά Naterial προσφέρει προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να προσαρμόσεις τον κήπο σου ανάλογα με το μέγεθος και τις δυνατότητές του. Μπορείς να τοποθετήσεις πατώματα εξωτερικών χώρων και αποθήκες, αλλά και να αναδείξεις το περιβάλλον με συνθετικούς χλοοτάπητες και ΒΒQ. Πάρε τώρα στα χέρια σου τη διαμόρφωση του κήπου!

Εργαλεία κήπου

Εργαλεία κήπου

Τα εργαλεία κήπου της σειράς Sterwins είναι σχεδιασμένα με μοναδικό στόχο να διευκολύνουν την ολοκλήρωση των εργασιών του κήπου, αλλά και τον ίδιο τον κηπουρό, με μεγάλη αξιοπιστία και ισχύ, είτε πρόκειται για το μεγαλύτερο γρασίδι είτε για την πιο επίμονη βρωμιά/λάσπη. Με εύρος προϊόντων που περιλαμβάνει από μηχανήματα κήπου και πλυστικά μηχανήματα, μέχρι αντλίες και λιπαντικά υψηλής ποιότητας, η σειρά Sterwins έχει τις πιο αξιόπιστες λύσεις για τη φροντίδα και την περιποίηση των εξωτερικών χώρων του σπιτιού σου!